National Conference on CIIP & GDPR

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Innovation Campus - UBT

Kosovo

View Map

Event description

Description

National Conference on CIIP Critical Information Infrastructure Protection & GDPR gjate UBT Science & Technology Week at Science & Technology Park. Organized by UBT-CERT.


Konferenca organizohet më: 25 Maj 2018, ora 11:00
Në: UBT Science & Technology Park (UBT Kampus Magjistralja Prishtine - Ferizaj - Rrethi te QMI)
Gjeo-lokacioni: https://goo.gl/maps/n3z9R7m1CFn Magjistralja Prishtinë -Ferizaj - Rrethi te QMI

Axhenda e Konferencës vijon si mëposhtë:

 • 11:00 – 11:15 Pritja e musafirëve, stafi organizativ

 • 11:15 Mirëseardhje, Atdhe Buja

Fjalë përshëndetëse dhe mirëseardhje

 • 11:20 – 11:30 Hapja e konferencës, Rektori UBT-së prof Dr Edmond Hajrizi

 • 11:30 – 11:50 Fjalë përshëndetëse nga musafirët

Punimet e konferencës – GDPR “Rregullorja e përgjithshme e mbrojtjes së të dhënave”

 • 11:50 – 12:05 Prof Dr Edmond Hajrizi Rektori UBT-së

 • 12:05 – 12:10 Valon Kryeziu Agjencia Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale

 • 12:10 – 12:15 Bekim Hoxha Agjencioni i Regjistrit Civil, Ministria e Punëve të Brendshme

 • 12:15 – 12:20 Besim Karaqa Kryesues të Komitetit të Shoqatës së Bankave

 • 12:20 – 12:25 Ismajl Kurteshi Komisioni për Arsim i Kuvendit të Kosovës

 • 12:25 – 12:30 Haxhi Shala Komisioni për Siguri i Kuvendit të Kosovës

 • 12:35 – 12:40 Albulena Haxhiu Komisioni për Legjislacion i Kuvendit të Kosovës

 • 12:40 – 12:45 Prof Blerton Abazi ligjërues në UBT

 • 12:45 – 12:50 Prof Ruzhdi Jashari GDPR &, dhe përurimi i librit ku botimin e saj e bënë

 • UBT-ja lidhur me Mbrojtjen e të Dhënave Personale, Prof Pajtim Ribaj

 • Shkolla Doktorale e UET-së dhe Prof dr Ismet Salihu

 • 13:00 – 13:05 AKCESK Autoriteti Kombëtarë i Certifikimeve Elektronike dhe Siguri

 • Kibernetike

 • 13:05 – 13:10 Merita Gjyshinca Peja ligjërues në UBT

 • 13:10 – 13:15 Shpend Lutfiu KOS-CERT

 • 13:15 – 13:20 Abdurrahim Gashi CERT-PK-KPS

 • 13:20 – 13:25 Kujtim Gashi Agjencioni i Shoqërisë së Informacionit

 • 13:25 – 13:30 Rifat Hyseni ATK

 • 13:30 – 13:35 Besim Lushta Dogana e Kosovës

 • 13:35 – 13:40 Adonis Bllacaku BPB

 • 13:40 – 13:45 Zenel Hisenaj Departamenti SISH Ministria e Shëndetësisë

 • 13:45 – 13:50 Edi Bushati student Sistemet e Informacionit UBT

 • 13:50 – 13:55 Atdhe Buja & Blent Kurtalani UBT-CERT

 • 13:55 Përmbyllja & falenderime, Rektori UBT-së prof Dr Edmond Hajrizi

 • 14:20 Koktej për pjesëmarrësit & fotografia e përbashkët

Jeni të mirëpritur t’i bashkoheni UBT Science & Technology Week 2018!

Prof Dr Edmond Hajrizi
Rektor i UBT-së

Date and Time

Location

Innovation Campus - UBT

Kosovo

View Map

Save This Event

Event Saved