Hackathon - CERT Awards 2

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Innovation Campus - UBT

View Map

Event description

Description

UBT-CERT në partneritet me AKCESK dhe ICTSmedia mbeshtetese e promovimit te te gjitha aktiviteteve te Summer Academy Cyber Security & Privacy 18 organizojnë garen për siguri kibernetike & privatësi, CERT Awards edicioni 2.
Me qëllim ndërgjegjësimin e qytetarëve, studentëve rreth rëndësisë së sigurisë kibernetike nën kujdesin e UBT-CERT në shtetin e Republikës së Kosovës zhvillohet gara kibernetike ku pritet të marrin pjesë hakera nga i gjithë vendi dhe rajoni.
Aktiviteti një ditor CERT Awards 2 mbahet në datën 20 Korrik në UBT Kampus (Lipjan).
Aktiviteti do të zhvillohet në Kampusin e Inovacionit të UBT-së pranë Zonës Industriale në Lipjan. Bashkohuni në CERT Awards 2 testoni aftësitë tuaja në siguri kibernetike dhe kaloni një ditë të bukur në ambientet e Kampusit.
Në konkurs mund të merrni pjesë individualisht.

Date and Time

Location

Innovation Campus - UBT

View Map

Save This Event

Event Saved