Free

Hack Day Kosova 3

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

UBT Kampus

UBT Campus Lipjan, Kosove

10000

View Map

Event description

Description

Për të tretën herë më radhë, si lider në fushën e Sigurisë Kibernetike & Privatësisë, Shkencave kompjuterike, Sistemeve të Informacionit dhe jo vetëm, UBT dhe CERT Division ka marrë përsipër organizimin dhe mbarëvajtjen e edicionit të tretë të #hackathon kushtuar sigurisë kibernetike, #HackDayKosova3
I njohur dhe regjistruar ndërkombëtarisht, aktiviteti 3 ditor do të nis 11 Tetor në UBT Prishtinë dhe më 12 Tetor në Kampusin Inovativ të UBT-së në Lipjan dhe do të kurorëzohet me ditën e 13 Tetor ceremonia e ndarjes së çmimeve. Organizim ky që mbahet për nder të Muajit Evropian për Siguri kibernetike ECSM.
Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë aplikimin e tyre me të dhëna si emri, mbiemri, mosha, profesioni në postën elektronike cert@ubt-uni.net deri të Ejten e datës 11 Tetor ora 23:59.

Share with friends

Date and Time

Location

UBT Kampus

UBT Campus Lipjan, Kosove

10000

View Map

Save This Event

Event Saved