TOURNAMENT OF CS.6
$0 – $1.05
TOURNAMENT OF CS.6

TOURNAMENT OF CS.6

Event Information

Share this event
Date and Time
Location
Location

Tirana STACION I TRENIT

RRUGA JORDAN MISJA

Tirana ALBANIA

Albania

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

NESER BEHET NJE SUPER TURNAMENT PER ATA QE DINE TE LUAJNE CS1.6 TE GJITHE MUND TE MARRIN PJESE DHE MUND TE FITOJNE NJE SUPER  CMIM LOJA ME E EMOCIUNUESE DHE ME E BUKUR NSR NE TIRANE NE RRUGEN JORDAN MISJA NE OREN 15:00 VAZHDON TURNAMENTI DHE MBARON BRENDA DITES PER ME SHUME INFORMATION PLEASE IN DIRECT . 

Share with friends
Date and Time
Location

Tirana STACION I TRENIT

RRUGA JORDAN MISJA

Tirana ALBANIA

Albania

View Map

Save This Event

Event Saved