Free

Hack Day Albania 2016

Event Information

Share this event
Date and Time
Location
Location

Innovation Hub

Rruga "Papa Gjon Pali II"

Tirana

Albania

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Në kuadër të Tetorit, Muajit të Ndërgjegjësimit për Sigurinë Kibernetike dhe#EUCodeWeek, Agjencia Kombëtare për Sigurinë Kompjuterike (ALCIRT) nën kujdesin e Ministrit të Shtetit për Inovacionin dhe Administratën Publike Znj. Harito organizojne:
#HackDayAlbania2016
26 - 28 Tetor 

Dëshiron të sfidosh veten?
Dëshiron te takosh njerëz të apasionunar të kësaj fushe?
Eja në #HackDayAlbania2016 dhe testo aftësitë e tua.

Dita I: BOOTCAMP- Bring your own device! Ora 15:00-18:00
Dita II: Testoni veten në zbulimin e vulnerabiliteteve! Ora 09:00-18:00
Juria dhe çmimet surprizë…Aplikacionet për t'u thyer gjithashtu.
Dita III: Ndarja e çmimeve me pjesëmarrjen e Ministrit të Inovacionit dhe Administratës Publike Znj. Milena Harito.

Venue: Innovation Hub

Lutemi te interesuarve te dergojne aplikimin (emer, mbiemer, moshen, profesionin) ne adresen: contact@cirt.gov.al deri diten e Premte, date 21 Tetor ora 16:00. Mund të aplikoni si individ ose skuadër prej jo më shumë se dy personash.

Share with friends
Date and Time
Location

Innovation Hub

Rruga "Papa Gjon Pali II"

Tirana

Albania

View Map

Save This Event

Event Saved