$212.09

Arthur and Layssa Weekend Intensive

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

ConXsion Dance Studio

9 Strathaird Road

#3

Bundall, QLD 4217

Australia

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

DATE : 1ST AND 2ND FEBRUARY 2020
DAY: SAT AND SUNDAY

Inclusions:
6 HOURS OF WORKSHOPS
3 HOUR PRACTICA
SATURDAY NIGHT PARTY AND CLASS ENTRY

Saturday Morning - 11.00 -12.00 Master Class (1 hrs)
Saturday Lunch - 12.00-2.00 Practica and Lunch
Saturday Afternoon - 2.00 - 3.00 Master Class (1.hrs)
Saturday Night - 8.00pm Masterclass 9-12 Social Dance Party (1hr Class)

Sunday Noon - 12.30 - 1.30 Master Class (1hrs)
Sunday Afternoon 1.30-2.30 Lunch and Social Dance Practice
Sunday Afternoon - 2.30 - 3.30 (1 hr Master Class )
Sunday Afternoon - 3.30-4.30 (1 hr Master Class)
Sunday Afternoon - 4.30-6.30 Practica

Sunday Zouk Fix Practica 3.30-6.30 pm
1 x 1hr Master Class with Arthur and Layssa

Saturday Night Party 8.00-12.00 pm
1x Master Class 8-9pm with Arthur and Layssa

Share with friends

Date and Time

Location

ConXsion Dance Studio

9 Strathaird Road

#3

Bundall, QLD 4217

Australia

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved