$22.19 – $212.09

Arthur and Layssa Weekend Intensive

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

ConXsion Dance Studio

9 Strathaird Road

#3

Bundall, QLD 4217

Australia

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

DATE: 1ST AND 2ND FEBRUARY 2020

FULL PASS
6 HOURS OF WORKSHOPS
3 HOUR PRACTICA
2 PARTIES

Saturday Morning - 11:00 - 12:00 (Master Class 1hr)
Saturday Lunch - 12:00 - 02:00 (Practica and Lunch)
Saturday Afternoon - 02:00 - 03:00 (Master Class 1hr)
Saturday Night - 08:00 - 09:00 (Master Class 1hr)

>>> Saturday Night Party 09:00 - 12:00 (Social Dance Party) <<<

Sunday Afternoon - 12:30 - 01:30 (Master Class 1hr)
Sunday Afternoon - 01:30 - 02.30 (Practica and Lunch)
Sunday Afternoon - 2.30 - 3.30 (Master Class 1hr)
Sunday Afternoon - 3.30-4.30 (Master Class 1hr)

>>> Sunday Afternoon Practica Party 04.30 - 07.30 <<<



SAT NIGHT PASS

Saturday Night - 08:00 - 09:00 (Master Class 1hr)

Saturday Night Party 09:00 - 12:00 (Social Dance Party)



SUN AFTERNOON PASS

Sunday Afternoon - 3.30-4.30 (Master Class 1hr)

Sunday Afternoon Practica Party 04.30 - 07.30


Share with friends

Date and Time

Location

ConXsion Dance Studio

9 Strathaird Road

#3

Bundall, QLD 4217

Australia

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved